Translate

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kissojen ulkohäkki


Meidän kissojen ulkohäkki joka on tehty vuosia sitten. (Verkko on halvinta kanaverkkoa) Tänä kesänä laitoimme valokatteen katolle niin ei tarvitse joka pikku sateella raahata kissoja sisälle. Jos mietitte mihin kissat tekevät tarpeensa niin voin kertoa että otin kuvaamista varten ison hiekkalaatikon pois kun se on niin ruma muovinen romotus... Kissoille on tehty kolmeen eri tasoon  kävely lautoja jota pitkin pääsevät ihan häkin kattoon asti.  Häkin mitat ovat noin 210cm x 320cm, häkki on käynyt liian pieneksi kolmelle isolle kissalle joten aiomme tehdä viereen toisen häkin entisen hiekkalaatikon päälle joka on kooltaan noin 350cm x 350cm. Häkit yhdistämme ylhäältä isolla putkella jota pitkin kissat voivat vaihtaa häkkiä. Uuteen häkkiin pitää keksiä jotakin virikettä, ainakin puunrunko pystyyn. Jos keksitte jotakin virikettä häkkiin niin voisitteko kertoa niistä minulle.


Kissojen mökit häkissä, kaksi kerroksinen on tehty tänä kesänä. Häkin pohja on niin epätasainen että on vaikeaa löytää paikkaa jossa mökit olisivat suorassa. (kuvan näkemisen jälkeen olemme saaneet mökit suoraan) Nyt on jokaisella oma nukkuma paikka, olen laittanut vanhat tyynyt pehmusteiksi. Kun teemme uuden häkin niin täytyy samalla ehostaa vanhaa häkkiäkin. Olemme tehneet hermeliini kanillekkin häkin kissojen häkin viereen, täytyypä ottaa kuva siitäkin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei.Haluaisin kysyä paljon tämän upean häkin teko maksoi ja jos ei kovin kallis niin teettekö esim (minun ja mieheni kissoille sellaisen?) Jos maksaisimme sen :)

kikkokilkka kirjoitti...

Asutteko missä päin Suomea,me asumme 60km Oulusta eteläänpäin.

kikkokilkka kirjoitti...

Asutteko missä päin Suomea,me asumme 60km Oulusta eteläänpäin.