Translate

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Tämän päivän kukkasia...


Valkovuokkoja keittiön ikkunalla. Tyttäreni kanssa poimimme juhannus aattona kukkasia maljakkoihin ja vähän muutenkin somistimme kotia ja pihaa...Mieheni laittoi poikamme kanssa kaksi juhannus koivua portaitten viereen. Olimme kotona juhannuksen omalla porukalla, grillailimme härän lihaa ja söimme kaikenlaisia salaatteja joita väsäsin tyttäreni kanssa päivällä. Ilta yöstä katsoimme yhdessä sisällä elokuvaa ja söimme vielä sipsejä. Ette voi arvata kuinka oli hirveä olo, tuli hieman herkuteltua liikaa...Yö meni sitten kippuroidessa.


Tänään on pioni aukaissut kaksi ensinmäistä kukkaa kummatkin samasta pionista. Muutama pioni on kärsinyt viime syksystä kun satoi niin paljon, täällä oli ennätys tulvat sataan vuoteen. Paljon on kuollut pensaista ja kukkia, nyt pitäisi saada penkkien aukot täytettyä uusilla kukkasilla ja pensailla.


Hienoja pionin nuppuja. En ole laskenut kuinka monta nuppua on tälle kesälle...


Wiljamin keltaruusun nuppu. Yksikään nuppu ei ole vielä auennut... Olen vuosia halunnut tämän ruusun ja nyt olen ostanut sen. Se on vielä ostopurkissa kun en ole keksinyt sille tarpeeksi hyvää paikkaa. Tai olen parikin paikkaa keksinyt mutta mieheni ei ole hyväksynyt niitä, mieheni leikkaa nurmikon ja ei anna istuttaa kasveja mihin sattuun, varsinkaan keskelle nurmikkoa....nurmikon leikkuun pitää olla mahdollisimman helppoa....Mieheni ihastui keväällä naapurin pihalla pesäkuuseen ja osti sellaisen ja istutimme sen keskelle nurmikkoa...mutta ähäskutti peruutti sen päälle leikkurilla!!! 

1 kommentti:

Eila kirjoitti...

Oijoi,mun pionit ei ole vielä yhtään kukkaa tehneet. Ovatkin vielä murkkuja:)